osteopatia bioenergètica

Des de la Osteopatia bioenergètica cel·lular, creada per Montserrat Gascón, acompanyem amb les nostres mans a la persona a través del seu cos, perquè trobi els recursos necessaris que l’ajudin a restablir la seva salut.
El cos reflecteix la necessitat vital de cadascú, allò que necessita resoldre el seu ésser aquí i ara. El cos és l’altaveu ja que la memòria cel·lular guarda tota la informació del sistema al qual pertany la persona: familiar, social, laboral, personal…
El pensament osteopàtic contempla que tots els sistemes del cos treballen conjuntament, estan relacionats i, per tant, els trastorns en un sistema poden afectar el funcionament dels altres. És, per tant, una pràctica de caràcter holístic.En cada cas anem a veure el que anomenem cadena lesional, és a dir, on és la retenció de vida, les estructures i les emocions implicades en aquesta retenció i així donar-li eines perquè trobi la via de sanació.

 

Cristina Viladoms

[La osteopatia bioenergètica va ser la C L A U que em va obrir a veure i viure la magnitud de V I D A ! Formar-me al costat de la Miren Arzak va ser un regal!]

Al capdavant d’aquestes sessions hi ha la Cristina Viladoms.

Aquestes sessions no tenen un guió establert sinó que sovint, a través del diàleg que s’aconsegueix establir amb la medicina interna de cada persona, el viatge pren un aire diferent en cada individu i poden ser necessàries altres tècniques amb les que treballa la Cristina.

Per qualsevol dubte o consulta, omple el següent formulari i et respondrem el més aviat possible!