mamimima't post

EL MOMENT CLAU

El postpart és un període de transformació i canvi molt intens i a molts nivells!
Durant l’embaràs hem tingut la possibilitat d’anar veient i vivint com el cos s’ha anat adaptant mes a mes a totes les modificacions per fer possible una nova vida! I ara és moment d’ajudar-lo perquè tot torni a lloc des del respecte i l’acceptació!
Sovint en aquest període ho donem tot pel nadó i la mare passa a un desè pla… no deixis que passin els dies per donar-li un cop de mà al teu cos! Fer tribu amb altres mares que estan vivint la mateixa situació que tu ho fa tot més fàcil!

COM HO FEM

Les classes están basades en el Mètode d’integració pèlvica (MiP) tot i que en aquest grup, posem especial atenció en la recuperació física després del part! A les classes treballem la consciència postural, els estiraments, la tonificació, exercicis específics de sòl pelvià i hipopressius. Tot adaptat a cada dona i al procés que ha viscut! 

OBJECTIU PRINCIPAL

Recuperar la condició física després del part! Cada dona és un món i cada part una història! Les opcions que es poden donar són variades i el que volem aconseguir amb aquestes classes és que cada una se senti acompanyada i respectada en aquest moment especial!

FER TRIBU

Aquest també és un espai de trobada i creixement personal amb altres mares on compartir experiències, parlar amb llibertat sense judicis, solucionar dubtes i fer xarxa de dones en un ambient relaxat i de confiança! Evidentment, les petites i els petits hi són benvinguts! 

Al capdavant d’aquest grup hi ha la Marina!

Per qualsevol dubte o consulta, omple el següent formulari i et respondrem el més aviat possible!