cristina-viladoms-qui-soc

CRISTINA VILADOMS ANGLADA

Em dic Cristina Viladoms Anglada, somio sovint i perseguint-ne un, va néixer aquest projecte.

Vaig estudiar fisioteràpia i això em va obrir les portes a treballar amb el cos. El sòl pelvià és la branca de la fisio que em va enamorar, que em va fer entrar en sintonia amb la meva feminitat i ciclicitat, dos móns indispensables per sentir-me plena i viva.

Obrir el Centre fa 8 anys va ser clau per desplegar les ales, per gaudir treballant, per seguir-me formant en funció de les necessitats pròpies i de la gent que li heu donat vida. Des d’aquí, he pogut crear amb amor microprojectes que han alimentat tant la meva ànima com la del Centre i a poc a poc, s’ha anat dibuixant un camí enfocat al món de la dona i tots els seus processos, sostenint també els seus satèl·lits familiars. Somric al mirar enrere i veure el camí traçat!

L’energètica és l’altre pilar que em mou per dins. De manera conscient, va arribar a mi als 18 anys a través de una necessitat vital arrel de la mort del meu avi matern de manera sobtada, aquell fet em va estripar per dins i em va frenar en sec. Vaig veure de cara la solitud, el buit, la mort però vaig tenir la sort d’endinsar-me en un treball d’autoconeixement (des del cos) sostinguda per diferents professionals.

Els viatges han sigut glops d’aire, especialment dos d’ells, Nicaragua i l’Índia. Agafar la motxilla i marxar sense bitllet de tornada, ha sigut el viatge més profund al meu ésser. Mirar-me de cara sense necessitat de mirall, abraçar pors, sentir el pes de la distància, descobrir llums, intercanviar paraules amb un jo desconegut fins llavors em va carregar d’aprenentatges!

El caminar d’aquest projecte va anar acompanyat d’un altre revés de la vida. Van diagnosticar al meu pare de càncer d’esòfag. Durant 4 anys la seva metamorfosi va ser la meva. Acompanyar-lo en el seu procés des de tots els prismes possibles però sobretot des de l’amor, l’acceptació i la gratitud va ser dur i transformador alhora.

Gràcies PARE per permetre’m SER i sobretot per permetre’m acompanyar-te física, emocional i espiritualment. I aquí, de nou, sostenint un buit enorme, redescobreixo parts de mi que prenen magnitud i em permeto acceptar part del meu propòsit i incloure l’energètica com a eina terapèutica clau en els processos que acompanyo.

De la mare m’omple la seva energia, aquesta pulsió vital que he vist sempre en ella m’ha fet de motor! Gràcies MARE per totes i cada una de les teves capacitats! La teva incondicionalitat és màgia!

Si escoltes... el teu cos començarà a parlar i aquest camí és imparable.

Cristina Viladoms

QUÈ FAIG?

Aquest bocí el reescriuria de manera constant. La vida em mou i m’impulsa a redescobrir-me i donant-me aquest permís per fluir en el FER, em mantinc connectada al SER, indispensable per la meva felicitat.

Durant aquests últims dos anys m’he permès anar girant lleugerament el rumb i des de l’etern agraïment, he deixat anar papers, tasques i accions que no vibraven amb la mateixa intensitat que ho van fer temps enrere. Actualment dins la consulta em recolzo en l’Osteopatia Bioenergètica i el treball sistèmic per endinsar-me al món de cada persona i des d’aquí acompanyar-la en el seu procés.

Tot i que la meva set d’aprendre, també m’impulsa a fer-ho des d’una vessant científica, li dono poder a la meva intuició. Sovint treballo com a canal, acompanyada d’energies invisibles a molts ulls humans, de forma innata llegeixo el cos d’una manera que a vegades no sé explicar. Crec profundament que el treball no s’acaba dins la consulta, que la persona cal que es responsabilitzi del seu propi procés i que a vegades són importants els petits actes psicomàgics perquè encaixi el trencaclosques.

Pel que fa al sòl pelvià, sostinc casos de fisiosexologia, fertilitat i cicle menstrual. I segueixo al capdavant de les classes de MIP (mètode d’integració pélvica creat per mi amb la necessitat d’englobar diferents tècniques).

L’acompanyament a la maternitat segueix fent-me molt feliç i més després d’haver sigut mare!

QUÈ VULL FER?

Seguir CREIXENT personal i professionalment de manera autèntica, quin REGAL poder fer-ho des del Centre, al costat de cada ànima que confia en el projecte! La maternitat m’ha re-evolucionat a un nou nivell, potent, intens i transformador.

Estic al servei d’apropar el benestar al moment vital de cada persona. Segueixo priorzant que les persones aprenguin a escoltar-se de manera conscient.

Enguany la meva energia estarà molt enfocada en l’expansió de dos puntals que m’impulsen a ser la meva millor versió. Per una banda vinc a entregar el meu coneixement sobre ciclicitat femenina. Viure connectades al nostre cicle menstrual és l’autèntica revolució. L’altre motor és apropar al major número de persones possibles l’art de la meditació.

Confio i accepto que sovint no cal entendre-ho tot. Treballo alineada al meu sentir i a la meva ànima abraçant fort el meu propòsit de vida. Estaré eternament agraïda a totes les persones que m’han acompanyat a fer-ho possible des de l’ensenyança, la confiança i l’acceptació.
Em rendeixo aquí i ara a ser qui SÓC perquè em fa immensament FELIÇ!

Per qualsevol dubte o consulta, omple el següent formulari i et respondrem el més aviat possible!