Mètode d'integració pèlvica

UN MÈTODE PROPI

El Mètode d’integració pèlvica (MIP) va ser creat per la Cristina Viladoms. Va néixer de la necessitat de posar en ordre els seus coneixements adquirits al llarg dels anys i crear així una metodologia pròpia on s’hi engloba la seva formació i experiència! Les ganes d’evolucionar i les necessitats de la gent que ha confiat en ella la van impulsar a fer-ho!

La Cristina ens defineix els conceptes que formen les sigles MIP:  


Mètode em connecta a l’ordre, necessari per plantejar objectius i trobar, al final, beneficis.


Integració defineix la meva visió respecte la vida. No contemplo el cos físic de manera aïllada. No només la relació muscular, no sempre evident, que pot tenir una espatlla amb el sistema digestiu sinó també el vincle inseparable amb la part emocional, mental i espiritual de la persona.


Pèlvica, per l’amor que li tinc a aquesta gran estructura oblidada i vital pel funcionament holístic de l’ésser humà. Peça clau al meu món!

COM HO FEM

Aquest mètode integra diferents tècniques com els hipopressius (GAH), seqüències de Perineu i moviment (Blandine Calais), esferodinàmia, activació del CORE, exercicis de Kegel, treball respiratori, reeducació postural a través de diferents materials com la Makura, els surikates… propiocepcó, consciència corporal… d’aquesta manera es realitza un treball d’integració corporal que permet, dia a dia, guanyar consciència i salut.

OBJECTIU PRINCIPAL

Obrir un espai de consciència i des d’aquí treballar per la salut de cada dona, apropant-la a un estat de benestar i equilibri a través de l’exercici terapèutic, tenint com a base la importància de cuidar el sòl pelvià.

EL PLUS

En aquestes classes sempre hi trobem el Yin i el Yang. Una part de treball més tònic i exigent físicament i una part d’escolta i introspecció. Moltes ho descriuen com la combinació perfecte!

Al capdavant d’aquestes sessions hi ha la Cristina!

Per qualsevol dubte o consulta, omple el següent formulari i et respondrem el més aviat possible!