fisioteràpia general

Avui en dia la fisioteràpia és coneguda arreu i sou moltes i molts els que confieu en les tècniques que engloba per mantenir i millorar la vostra salut!
La Fisioteràpia és una ciència de la salut basada en el coneixement del cos humà que utilitza mitjans físics per prevenir, recuperar i readaptar la salut de les persones i millorar la seva qualitat de vida. Considera al pacient globalment i exigeix, sempre, un tractament personalitzat, adaptat a les característiques de cada persona i a l’evolució de la seva patologia.
En funció de la patologia o la lesió, la fisioteràpia en alguns casos és teràpia de primera elecció i en altres és un suport de gran ajuda al tractament mèdic o farmacològic.


Cristina Viladoms

COM TREBALLEM?

Al Centre utilitzem bàsicament tècniques de teràpia manual com: massatge, estiraments musculars, mobilitzacions i traccions articulars, propiocepció, tècniques fascials, teràpia visceral, tècniques de reeducació postural i consells ergonòmics!
En el camp del sòl pelvià també ens ajudem d’electroteràpia i biofeedback!
I des de fa uns mesos hem incorporat el PHYSIUM®Sport, un dispositiu multifuncional no invasiu. El tractament es realitza mitjançant dues sortides de Pressió Negativa polsada (PNP) controlada. El sistema de buit indueix un massatge de mobilització dels teixits tissulars a profunditats ajustables.
L’equip professional del Centre tenim el compromís de la recerca constant i la formació continuada en les noves tècniques o reciclant les eines que ja tenim.
Dins el gran ventall de la fisioteràpia, les nostres especialitats són el sòl pelvià amb la Marina Martínez i la Cristina Viladoms al capdavant i la pediàtrica amb la Maria Vendrell.
Sempre tenim en compte la persona més enllà d’un cos físic!

Per qualsevol dubte o consulta, omple el següent formulari i et respondrem el més aviat possible!