dona i sòl pelvià

La fisioteràpia especialitzada en sòl pelvià és l’encarregada de tractar disfuncions a nivell urològic, ginecològic, obstètric i coloproctològic. Va dirigida a dones i homes per tal de prevenir, millorar i buscar la solució més adequada a les diferents alteracions del sòl pèlvic mitjançant tractaments senzills i eficaços.
Per sort cada vegada és una branca de la fisioteràpia més coneguda. Cada dia més llevadores, ginecòlogues i uròlegs ens deriven pacients i vetllant per una tasca conjunta i multidisciplinar, aconseguim resultats molt satisfactoris. Hem de tenir en compte que sovint, aquests símptomes s’amaguen envoltats de tabús i vergonyes disminuint considerablement la qualitat de vida de qui els pateix. Canviem-ho, comparteix-nos la teva inquietud, molts d’ells tenen solució!
El poc coneixement que tenim d’aquesta zona de cos, la menopausa, l’envelliment natural, els múltiples parts, algunes pràctiques esportives, cirurgies pèlviques i l’estrenyiment són alguns dels factors que influeixen en les alteracions funcionals del nostre sòl pèlvic.

Adreçat a:

Hipotonia o hipertonia del sòl pèlvic

Dolors pèlvics crònics

Cicatrius doloroses després d’un part o una cirurgia

Pèrdues d’orina

Canvis en els ritmes de la micció a l’orinar

Prolapses d’òrgans

Restrenyiment

Vaginismes, relacions sexuals doloroses o disminució de la sensibilitat en les relacions sexuals

Impotència o ejaculació precoç

Al Centre realitzem una valoració i tractament personalitzat, aconseguint la màxima funcionalitat i millora dels símptomes.

Per qualsevol dubte o consulta, omple el següent formulari i et respondrem el més aviat possible!